LevensSter

Always be true to yourself

Bezielster – Rian Mertens

In licht en liefde wil ik leven,
in licht en liefde wil ik bestaan,
in licht en liefde wil ik geven,
in licht en liefde wil ik door dit avontuurlijke leven gaan!

– Rian Mertens –

Rian Mertens

 

Bovenstaande mantra is er eentje dat ik zelf geschreven heb en graag met jullie deel. Het omschrijft duidelijk hoe ik in het leven sta.

Ik probeer iedere ochtend wanneer ik juist wakker ben deze mantra in mezelf op te zeggen, terwijl ik mijn handen op mijn hart en buik leg. In het vertrouwen dat ik zo oude patronen kan loslaten en kan groeien naar de beste versie van mezelf.

 

 

 

Woorden die horen bij mij als persoon

Mama:

In 2015 ben ik mama mogen worden van een meisje met de naam Aria. Ik ben zo dankbaar dat zij mij uitgekozen heeft om haar moeder te mogen zijn! Zij geeft me correcte drive & energie die ik nodig heb om krachtig te staan in mijn eigen leven!

Om mezelf te accepteren zoals ik ben en me niet meer in alle bochten aan te passen, uit angst dat men deze versie van mezelf niet accepteert. Zij daagt me iedere dag weer uit om het goede voorbeeld te geven en vooral vast te blijven houden aan de normen en waarden die ik aan haar wil meegeven. Ik leer veel aan haar, maar zij leert zeker evenveel of misschien wel meer terug aan mij.

HSP – Spiritueel:

Als hooggevoelig/hoogsensitief persoon ervaar ik de wereld soms anders dan de gemiddelde mens doet. Dit betekent voor mij dat ik een alternatief pad moet kiezen en vooral goed moet luisteren naar mijn intuïtie & hart. ​

Optimistisch:

Ik probeer in iedere situatie steeds het positieve te zien en zo ook in het leven te staan. Telkens er een nieuwe uitdaging op mijn pad komt en het lijkt dat alles negatief is, probeer ik bewust te zoeken naar een factor die ik positief kan draaien. Zodra je een lichtpunt ziet, schijnt deze namelijk door het duister en zal het makkelijker worden om met de nieuwe uitdaging om te gaan. ​

Vertrouwen:

In vertrouwen in het leven staan, betekent voor mij dat ik erop vertrouw dat enkel datgene op je pad komt dat je ook effectief aan kan en waarvan je uit kan groeien. Het betekent ook er steeds op vertrouwen dat de ander goede bedoelingen heeft & wanneer iets je raakt het bedoelt is als spiegel voor jezelf. Tot slot betekent het ook erop vertrouwen dat wanneer je jezelf graag ziet & volledig accepteert en dit ook zo naar buiten draagt. Dit een invloed heeft op je relaties & je omgeving.

Neem zeker ook eens een kijkje op volgende website:  LifestyleBooking/LevensSter er werd een mooi portret over me geschreven en een diepgaand review over de ZEN-massage.      

Opleidingen – ervaringen – …

Op het moment dat ik dit schrijf (2017) ben ik 29 jaar, wat voor sommigen onder jullie als piepjong gezien zal worden en voor anderen ben ik toch best al wel oud… 🙂 Laten we dus stellen dat ik er zowat tussenin zit.

Er zijn op deze 29 jaar al heel wat ervaringen/uitdagingen/levenslessen op mijn pad gekomen, die mij tot heel wat inzichten gebracht hebben en de persoon tot stand gebracht hebben dat ik nu ben. Uiteraard weet ik niet wat me nog te wachten staat en is het goed mogelijk dat er nog grote veranderingen te wachten staan.

Echter ben ik ervan overtuigd dat persoonlijke ervaringen, ook bepaalde capaciteiten meebrengt. Hierdoor kan ik als ervaringsdeskundige te werk gaan en zij die iets soortgelijks meemaken mogelijks begeleiden, indien dit binnen hun eigen groeiproces past.

Ik zie mezelf als ervaringsdeskundige in o.a.:  pijnen; bewustzijnsverruiming; nieuw samengesteld gezin; hsp; astrologisch teken vissen; jonge mama; moeilijke familiebanden; werkzoekende; vrijwilliger; buitenlandse ervaring; en nog veel meer.

Het zijn dan ook deze ervaringen die mij mee leiden in mijn verhaal binnen LevensSter.

Daarnaast zorgen ook mijn opleidingen/workshops/etc. die ik gevolgd heb, dat ik over een aantal tools beschik die ik kan implementeren​ in mijn werk.

Gerelateerd opleidingen/etc. in willekeurige volgorde, zijn:

  • Bachelor in de Gezinswetenschappen

  • Usuï Reiki graad 1 & graad 2

  • Schoonheidsspecialiste

  • Specialisaties: voetreflexologie (basis), kleur- en stijlconsulente, hot-stonemassage, thaise kruidenstempelmassage

  • Bewustzijnscoaching

Oprecht dankbaar dat al deze ervaringen mij gevormd hebben tot de persoon wie ik nu ben. Enthousiast naar wat de toekomst nog gaat brengen!

Mijn persoonlijke doel: in licht & liefde leven, handelen, werken en inspireren. <3

 

LevensSter