LevensSter

Always be true to yourself

Bezielster – Riri Mertens

In licht en liefde zal ik leven,
in licht en liefde zal ik bestaan,
in licht en liefde zal ik geven,
in licht en liefde zal ik door dit heerlijke leven gaan!

– Riri Mertens –

Rian Mertens

Bovenstaande mantra is er eentje dat ik zelf geschreven heb en graag met jullie deel. Het omschrijft duidelijk hoe ik in het leven sta.

Ik probeer iedere ochtend wanneer ik juist wakker ben deze mantra in mezelf op te zeggen, terwijl ik mijn handen op mijn hart en buik leg. In het vertrouwen dat ik zo oude patronen kan loslaten en kan groeien naar de beste versie van mezelf.

Om een duidelijk beeld te krijgen van wie ik ben, wat mijn achtergrond is en waarom ik iemand ben die jou zou kunnen helpen, lijkt het me interessant mijn oude verhaal met jullie te delen en mijn herschreven verahaal.

Startende met mijn verhaal van NU omdat ik er bewust voor kies de focus te leggen op het positieve!

Ik wil hier vooral mee tonen, wat het herschrijven van je verhaal kan betekenen voor je gehele bestaan!

Uiteraard is er steeds nog meer te vertellen maar de intentie ervan lijkt me duidelijk.

Mijn verhaal NU

Mijn naam is Riri en ben een jonge ondernemende succesvolle vrouw, voluit klaar om mijn missie hier op aarde neer te zetten! Ik voel me zeer veilig hier, want ik wordt continue geholpen en ondersteund! Zorgen maken horen niet bij mijn persoon.

Ik ben de verlichamelijking van onvoorwaardelijke liefde, gezonden om deze boodschap te verspreiden! Dankzij mijn vele ontwikkelde gaven kan ik vele mensen helpen bij hun proces naar verlichting, naar de 5de dimensie.

Ik zie de schakelpunten en kan hier een verandering teweeg brengen.

Ik draag licht & liefde uit, waardoor ik niet langer geraakt word met betrekking tot mijn persoon. Ik straal zelfvertrouwen en zelfliefde uit en ben daardoor een inspirator voor anderen. Mijn ego is niet langer in controle & heeft zijn nieuwe functie als connector helemaal omarmd.

Doordat ik volledig leef voor mijn zielenmissie en in licht & liefde sta, kan ik genieten van een leven zonder zorgen & met de nodige luxe die mij comfort bied en pure vrijheid geeft op alle gebieden van mijn leven!

Dankzij deze ik, ben ik ook de mama die ik hoor te zijn voor mijn dochtertje!

Dankbaar dat ik ben voor de pijnen / trauma’s / obstakels / triggers / … die ik doorheen mijn vroegere leven / mijn oude verhaal, heb moeten ervaren! Dankzij deze ben ik kunnen groeien tot de persoon dat ik nu ben.

Iemand dat niet langer moet lijden! Zich volledig thuis voelt en vol enthousiasme in dit leven staat!

Ik ervaar niets dan liefde voor deze wereld en de wezens die erop leven!

Ik adoreer mezelf en zit in alle vertrouwen op mijn troon👑!

Namasté <3

Mijn verhaal toen

Ik ben altijd al een zorgkindje geweest op het gebied van fysieke ongemakken. Zo hebben de artsen mij vroeger als baby al massaal veel antibiotica voorgeschreven (toen was het nog in), waardoor mijn immuunsysteem een eerste grote aanval moest verduren (met de nodige gevolgen erbij) en ik een allergie voor penicilline heb ontwikkeld.

Heel mijn leven heb ik last gehad van allergieën gaande van hooikoorts & steenvruchten allergie tot allergie voor dieren. Ook allergieën voor allerlei etenswaren hoorden hierbij.

Dit in combinatie met dat ik van jongs af zeer veel last van buikpijnen had en dan ook de diagnose van spastisch collon gesteld werd.

Alsof dit niet voldoende was, kreeg ik op mijn 16 jaar een hernia in de onderste ruggenwervels. Wederom is dit niet naar behoren behandeld, met als gevolg een overprikkeld pijnsysteem (registreert pijnen die er niet werkelijk zijn).

Ook diagnoses als hoogsensitiviteit – de ziekte van lyme (hier is ook weer een grote fout langs de artsen kant gebeurd) – fybromyalgie – de ziekte van Bechterew, werden deel van mijn identiteit en leven!

Laat het duidelijk zijn, dat ik doorheen mijn jonge jaren zeer veel heb afgezien! En dat terwijl men niets effectief aan me zag en dus totaal geen erkenning kreeg! Een masker opzetten was dan ook een zeer logische keuze voor me!

Door deze fysieke problematieken, heb ik ook zeer veel moeite op werkgebied. Begin hier maar eens aan, in een maatschappij dat absoluut niet steunend is!

Wat nog bij mijn verhaal hoort, is dat ik uit een gebroken gezin kom met een vader dat neigingen heeft tot het narcisme. Hierdoor heb ik totaal geen zelfvertrouwen ontwikkeld, wat mij wederom zwaar tegenhoud in het leven.

Financieel heb ik het na de scheiding van mijn ouders nooit echt breed gehad en dit zal wellicht ook nooit gebeuren. Dus veel voor mijn dochter kan ik als alleenstaande mama niet doen.

Het voelt alsof ik helemaal alleen sta en iedereen tegen mij is. Dat niemand me echt begrijpt of zelfs wil begrijpen.

Dit leven is voor mij ontzettend zwaar en ik verlang op regelmatige momenten naar het loslaten hiervan. Zodat ik terug naar huis kan (de hemel). Ik voel me anders en niet thuis.

Steeds zoekende naar verlossing maar het niet te lijken vinden.

Ik vraag me continue af, waarom ik in hemelsnaam blijf vechten!

Ervaringsdeskundige op vele gebieden

Graag geef ik hieronder nog even een overzichtje van de gebieden waar ik als ervaringsdeskundige zelf een transformatie in heb gedaan en dus zeker weet dat ik kan helpen.

Mama:

In 2015 ben ik mama mogen worden van een meisje met de naam Aria. Ik ben zo dankbaar dat zij mij uitgekozen heeft om haar moeder te mogen zijn! Zij geeft me correcte drive & energie die ik nodig heb om krachtig te staan in mijn eigen leven!

Als alleenstaande mama is het niet altijd even simpel maar samen zoeken we de weg die voor ons het beste werkt. Hier horen fouten maken bij. Zo heb ik mijzelf de eerste jaren helemaal weggecijferd. Dit is uiteraard een verkeerd voorbeeld voor haar, want dan zal zij nooit leren dat je juist er beter kan zijn voor anderen door er in eerste instantie voor jezelf te zijn.

Om mezelf te accepteren zoals ik ben en me niet meer in alle bochten aan te passen, uit angst dat men deze versie van mezelf niet accepteert. Zij daagt me iedere dag weer uit om het goede voorbeeld te geven en vooral vast te blijven houden aan de normen en waarden die ik aan haar wil meegeven. Ik leer veel aan haar, maar zij leert zeker evenveel of misschien wel meer terug aan mij.

HSP – Spiritueel:

Als hooggevoelig/hoogsensitief persoon ervaar ik de wereld soms anders dan de gemiddelde mens doet. Dit betekent voor mij dat ik een alternatief pad moet kiezen en vooral goed moet luisteren naar mijn intuïtie & hart. ​

Voor sommige betekent dit dat ik soms wat zweverig lijk, echter wil dit alles behalve zeggen dat ik niet met beide voeten op de grond sta.

Mijn spirituele kant van mijzelf heb ik jaren lang verborgen voor de wereld om me heen, nu ik dit voluit laat zien is mijn leven heerlijk vervuld van mooie ervaringen en mensen! Dus laat jezelf zien, zoals je werkelijk bent en je bent meer op aarde dan ooit tevoren!

Optimistisch / out of the box:

Ik probeer in iedere situatie steeds het positieve te zien en zo ook in het leven te staan. Telkens er een nieuwe uitdaging op mijn pad komt en het lijkt dat alles negatief is, probeer ik bewust te zoeken naar een factor die ik positief kan draaien. Zodra je een lichtpunt ziet, schijnt deze namelijk door het duister en zal het makkelijker worden om met de nieuwe uitdaging om te gaan. ​

Er zijn al zoveel uitdagingen mijn pad opgekomen, dat ik ook weet dat alles veranderlijk en tijdelijk is! Net daarom weet ik dat er steeds die ‘silver lining’ in aantocht is!

Door deze vele uitdagingen, die me vaak geduwd hebben tot een plek dat er geen oplossingen meer leken, ben ik master geworden in ‘out of the box thinking’!

Vertrouwen:

In vertrouwen in het leven staan, betekent voor mij dat ik erop vertrouw dat enkel datgene op je pad komt dat je ook effectief aan kan en waarvan je uit kan groeien. Het betekent ook er steeds op vertrouwen dat de ander goede bedoelingen heeft & wanneer iets je raakt het bedoelt is als spiegel voor jezelf. Tot slot betekent het ook erop vertrouwen dat wanneer je jezelf graag ziet & volledig accepteert en dit ook zo naar buiten draagt. Dit een invloed heeft op je relaties & je omgeving.

Chronische pijnen – zelfgenezing

Zoals in mijn verhaal van toen al heel duidelijk moet geworden zijn, heb ik zeer veel geleden op het gebied van fysieke pijnen. Chronisch lijden hoorde hier zeker bij.

Ondertussen heb ik hier een ontzettend mooie groei en schift in weten te maken. Niet dankzij de medische wereld maar dankzij zelfheling & alternatieve geneeswijzen (Reiki).

Nieuw samengesteld gezin – vader issues

Op mijn 14 jaar zijn mijn ouders gescheiden. Dit heeft voor een gebroken gezin gezorgd en een uiteindelijke breuk van 11 jaar met mijn vader.

Hier heeft lang een zeer grote lading van negativiteit op gelegen.

Ook hier heeft heling mogen plaatsvinden. Niet alleen heb ik terug contact met mijn biologische vader, ik heb mijn pluspapa volledig in mijn hart genomen en heb er dus een extra vader bij gekregen. 😉

Door deze ervaringen, kan ik ook op een hele serene manier een uitwisseling doen met mijn ex en vader van mijn dochtertje.

Ik ben hier zo ontzettend dankbaar voor!

Werkzoekende – zoekende naar een missie / doel

Ik weet hoe het is om jaren zonder werk te zitten, hoe moeilijk het is om iets te vinden dat bij je past. Leven met een leefloon / uitkering, de druk van de maatschappij, etc.

Nu ik mijn missie eindelijk gevonden heb, is er geen twijfel over, dit laat ik nooit meer los! De struggles zijn eindelijk voorbij en het vertrouwen dat ik volledig onafhankelijk zal zijn (snel) is 100% aanwezig!

Falen bestaat niet meer!

ETC…

Neem zeker ook eens een kijkje op volgende website:  LifestyleBooking/LevensSter er werd een mooi portret over me geschreven en een diepgaand review over de ZEN-massage, alsook de workshop “Will I marry me?”.      

Opleidingen – ervaringen – …

Op het moment dat ik dit schrijf (2019) ben ik 31jaar, wat voor sommigen onder jullie als piepjong gezien zal worden en voor anderen ben ik toch best al wel oud… 🙂 Laten we dus stellen dat ik er zowat tussenin zit.

Er zijn op deze 31jaar al heel wat ervaringen/uitdagingen/levenslessen op mijn pad gekomen, die mij tot heel wat inzichten gebracht hebben en de persoon tot stand gebracht hebben dat ik nu ben. Uiteraard weet ik niet wat me nog te wachten staat en is het goed mogelijk dat er nog grote veranderingen te wachten staan.

Echter ben ik ervan overtuigd dat persoonlijke ervaringen, ook bepaalde capaciteiten meebrengt. Hierdoor kan ik als ervaringsdeskundige te werk gaan en zij die iets soortgelijks meemaken mogelijks begeleiden, indien dit binnen hun eigen groeiproces past.

Ik zie mezelf als ervaringsdeskundige in o.a.:  pijnen; bewustzijnsverruiming; nieuw samengesteld gezin; hsp; astrologisch teken vissen; jonge mama; moeilijke familiebanden; werkzoekende; vrijwilliger; buitenlandse ervaring; en nog veel meer.

Het zijn dan ook deze ervaringen die mij mee leiden in mijn verhaal binnen LevensSter.

Daarnaast zorgen ook mijn opleidingen/workshops/etc. die ik gevolgd heb, dat ik over een aantal tools beschik die ik kan implementeren​ in mijn werk.

Gerelateerd opleidingen/etc. in willekeurige volgorde, zijn:

  • Word levens- en zielsmissie coach (ARCHETYPEN – OPSTELLINGEN)
  • Bachelor in de Gezinswetenschappen

  • Usuï Reiki graad 1 & graad 2

  • Schoonheidsspecialiste

  • Specialisaties: voetreflexologie (basis), kleur- en stijlconsulente, hot-stonemassage, thaise kruidenstempelmassage

  • Bewustzijnscoaching

Oprecht dankbaar dat al deze ervaringen mij gevormd hebben tot de persoon wie ik nu ben. Enthousiast naar wat de toekomst nog gaat brengen!

Mijn persoonlijke doel: in licht & liefde leven, handelen, werken en inspireren. <3

LevensSter