LevensSter

Always be true to yourself

Coaching – interactieve bewustzijnsgids

Interactieve bewustzijnsgids

Ben je op zoek naar coaching op dieper niveau? Naar iemand die effectief en kwalitatief met je aan de slag gaat? Ik bied mezelf aan als interactieve bewustzijnsgids in plaats van als coach. Waarom Gids in plaats van Coach??

Uiteraard zal ik doorheen je proces je aanmoedigen als een coach bij de stappen die je zal zetten, dit lijkt me vanzelfsprekend!

Echter ga ik van het volgende principe uit, die ik niet echt vond thuishoren bij de term coach:

 • ik ga je niet zeggen wat je moet doen, ik reik alleen tools aan waarin je zelf de beslissing kan nemen of je er gebruik van maakt. Ik gids je als het ware door andere inzichten. Ik sta bij in het bewustwordingsproces waarbij je in verbinding komt met jezelf.

To love others, you need to love yourself first!

Be the change you wish to see in the world – Ghandi

Bovenstaand zinnetje heb je wellicht al zien voorbijkomen hier op de website en/of de facebookpagina?! Waarom?

Wel, hiermee wordt in feite bijna alles gezegd.

Even een vertaling naar het Nederlands: “Wees de verandering die je wenst te zien in de wereld”.

Hiermee wordt duidelijk gemaakt dat alles begint bij jezelf. Dat je de kracht eerst in jezelf moet gaan zoeken. Dat jouw eigen veranderingen een rechtstreeks gevolg hebben op je omgeving.

Wil je dus iets veranderen in je leven? je werk – thuissituatie – lichaam – gedachten – mindset – de mensen om je heen – de maatschappij – …

Zal je steeds bij jezelf moeten beginnen!

De verantwoordelijkheid zit binnenin jezelf en het is dan ook aan jou om deze verantwoordelijkheid op te nemen en deze niet bij een ander te leggen.


Geconditioneerde gedachten & gewoontes

Wanneer we op deze wereld komen als baby, staan we nog volledig open en in contact met ons pure zelf.

Doorheen onze opvoeding en ervaringen die we meemaken tijdens de jaren, worden we echter geconditioneerd tot belemmerde gedachtepatronen en gewoontes. We zitten vaak onbewust vast in deze gedachtestromen en lijken onze weg verloren te zijn.

Net dat is waar ik als bewustzijnsgids in kan helpen. Je bewust worden van deze gedachtepatronen en gewoontes, opdat je ze kan erkennen – accepteren & veranderen daar waar nodig.

Door middel van inzichten zal je tot het besef komen dat je zelf de sleutel in handen hebt en er simpelweg even met de sleutel gedraaid dient te worden om de hoeveelheid aan opportuniteiten te zien.


Interactieve bewustzijnsgids

Wie ben ik? Wat is mijn pure natuur? Hoe ga ik met situaties om? Wat klopt voor mij als persoon? Welke invloed hebben mijn gedachten op mezelf – op mijn omgeving – op de wereld? Wat wil mijn lichaam duidelijk maken? Waarom ervaar ik deze specifieke pijnen? Welke lessen dien ik te leren?

Wat kan het voor jou betekenen?

 • geeft een andere blik en inzicht op de vraag/vragen waarmee je komt
 • reikt tools aan waarmee je inzichten kan vergaren
 • laat je bewust dieper graven en zoeken naar je echte verlangens
 • daagt je uit om zaken los te laten
 • leert je dat je zelf de baas bent over je interpretatie / inzet van je gedachten & gevoelens
 • maakt je bewust van je eigen lichaam & gevoelens
 • brengt lichaam & geest weer in balans = innerlijke rust
 • leert je inzien wat de kracht van je eigen gedachten is en hoe je dit positief kan inzetten
 • laat je jou eigen verantwoordelijkheid inzien en dragen
 • leert op een nieuwe manier te vertrouwen, te creëren en te beïnvloeden
 • helpt je in je eigen persoonlijke (spirituele) ontwikkelingsgroei
 • éénmaal bewust wordt je nooit meer onbewust

Hoe gaat het in zijn werking?

Zoals al eerder vermeld op deze website, werk ik sterk op een holistische / intuïtieve en individuele manier. Concreet houdt dit in dat ik aanvoel wat er op dat moment naar boven komt bij die individuele persoon dat voor me zit.

Ik werk met verschillende methodieken: wandeltherapie, familieopstelling, kerntalenten, the secret, tekenen, lichaamswerk, etc.

Het kan dus ook zijn dat er verschillende behandelingen door elkaar kunnen lopen, dit naargelang aanvoelen en overleg met de klant.

Mijn doel is steeds te graven naar de diepere lagen van het onbewuste, opdat het geheel als persoon terug in balans kan komen.

Ik neem hier dan ook ruim de tijd voor, aangezien het soms nodig blijkt dat een langere sessie nodig is en ik niet wil vastgezet worden door tijd. Gemiddeld zal één sessie 1u duren maar mits overleg met de klant, kan dit ook naar een 2 á 3u durende sessie overlopen door bv. wandeltherapie of lichaamswerk (massage, reiki, …) eraan toe te voegen.

Na een eerste sessie, stel ik verschillende soorten trajecten voor, de één al wat intensiever dan de andere. Wanneer je engagement aangaat met mij, zal je kunnen kiezen tussen: losse sessies binnen het gehele aanbod van LevensSter, een groepstraject (grotendeels online) of een intensief individueel traject op maat gemaakt! In de laatste 2 zit telkens een belofteceremonie inbegrepen!


Belofteceremonie

Het doel van eender welk traject dat je bij LevensSter volgt, zal steeds zijn dat je op het einde een oprechte JA kan zeggen tegen jezelf!

Symbolisch doen we dit met een belofteceremonie, waarbij je in een spiegel je eigen gelofte gaat afleggen.

Het is gek dat we zonder twijfel een engagement willen aangaan in een monogame relatie, maar dat we dit met onszelf vaak niet doen?? Hier wil ik verandering in brengen! Je kan namelijk pas oprecht liefde ontvangen & geven, wanneer je jezelf oprecht graag ziet en toont aan de ander!

Simpel maar duidelijk voorbeeldje:

Je man geeft je een complimentje en zegt dat je er mooi uit ziet in dat kleedje! De kans dat jij volgend antwoord geeft is helaas groot: Vind je?? Je ziet namelijk mijn buikje er wel door he??

Door je eigen onzekerheden en jezelf niet volledig graag te zien, kon je niet dat oprechte complimentje (en de liefde die erbij hoort) laten binnenkomen en ontvangen! Na een tijd zal je man minder complimentjes gaan geven, want deze gaat hij telkens als een afwijzing van zijn liefde gaan aanvoelen en niemand wil afgewezen worden!

Zie je die vicieuze cirkel waarin je terecht bent gekomen? Zie je waar het naartoe kan gaan als dit zo blijft verder gaan?

Dit was nu een zeer simpel maar zeer concreet & realistisch voorbeeldje op het gebied van lichaam & relaties, zo zijn er duizenden voorbeelden te bedenken op ook alle andere vlakken van je leven.

Neem dus die eerste stap en geef jezelf oprecht de kans om gelukkig te zijn in je leven! Het begint bij die eerste stap! <3


Waar kan je zelf al beginnen?

We voelen ons gemakkelijk onrustig en wensen dan aan onszelf te werken. Hoe goed kan je gewoon even stilzitten en diep naar jezelf kijken?

Waarom voelen we die drang om aan onszelf te werken maar gunnen we onszelf niet de tijd hiervoor? Vaak stellen we toch net andere prioriteiten en leven we volgens onze agenda.

Start met het begin, door mogelijks de zoveelste afspraak even uit te stellen en een momentje voor jezelf in te lassen in die drukke agenda.

Zoek een plekje in huis / de natuur / op straat … waar je je goed voelt en waar er niet te veel afleiding is.

Nu is het tijd voor een “me – myself & I” moment. Laat gebeuren wat er te gebeuren valt en ervaar simpelweg wat het met je doet? Hoe diep durf je je laten voelen? Hoelang gun je jezelf die tijd? Op welke manier vind je rust? Hoe is je ademhaling? Welke delen van je lichaam voel je het felst? En welke delen helemaal niet?

Vaak is deze simpele oefening niet eens zo simpel maar het is een start die je zelf thuis kan maken.


Wanneer je een herkenningsgevoel of een gevoel van nieuwsgierigheid krijgt bij het lezen van bovenstaande tekst, dan is deze interactieve bewustzijnscoaching hoogstwaarschijnlijk iets voor jou. Boek je graag een eerste sessie, dat kan HIER.

Weet je toch nog niet zo zeker of het iets voor jou kan zijn? Of wil je eerst aftasten wie ik ben? Dat kan je doen via een intuïtief gesprekje van 30 min. en boek je via dezelfde link.

In licht & liefde <3