LevensSter

Always be true to yourself

Coaching – een intuïtief gesprekje

coaching

Zoals eerder vermeld op de website, zit er steeds automatisch een stukje coaching inbegrepen bij de behandelingen. Aangezien LevensSter een holistische praktijk is, kan het één niet zonder het ander en zit alles in elkaar verweven.

Een eerste kennismaking (intake) binnen ‘mijn’ manier van coaching kan gebeuren via “een intuïtief gesprekje” van 30 minuten.


Wat houdt dit in?

Een intuïtief gesprekje is een laagdrempelig coaching traject binnen LevensSter, dat op 2 verschillende manieren in te vullen is:

  • Als intake op daaropvolgende behandelingen:

Tijdens dit gesprekje kunnen we samen kijken of we een goede match zijn voor eventueel toekomstige behandelingen! Zo nee, kan ik eventuele doorverwijzingen doen. Zo ja, kunnen we samen bekijken hoe het verdere traject eruit zal zien.

  • Als minimalistisch coaching traject:

Het gesprekje op zich kan ook al voldoende zijn voor sommigen. Soms heb je namelijk gewoon 1 zin nodig, die je het inzicht geeft waar je al zo lang opzoek naar was.

Intuïtief wil voor mij zeggen, dat ik vooraf via meditatie even contact maak met mijn gids en haar vraag om me bij te staan tijdens dit gesprek. Ik zet hierdoor mijn kanaal verder open en ga in vertrouwen dat ik datgene doorkrijg dat ik moet doorgeven aan diegene die voor me zit.

Ik ga 100% in vertrouwen dat wat er gezegd wordt op dat moment, nodig is voor de persoon die erachter vraagt. Dit kan van zeer diepgaand gaan, tot iets oppervlakkiger.


LevensSter

Aangezien het van groot belang is dat je je veilig voelt tijdens dergelijke gesprekken, zal de praktijk zoals altijd in een aangename sfeer aangekleed worden. Er staat een aangename zetel/stoel klaar en er kan water of thee gedronken worden.

Mogelijks beslis ik dat er een tekening gemaakt – een kaartje getrokken – een boek gelezen – … kan worden, deze dingen zijn dan ook daar ter plaatse om te integreren in het gesprek indien nodig.

Het enige dat er van jou gevraagd wordt, is dat je met een gezonde open houding naar de praktijk komt.

Disclaimer: uiteraard ga ik geen diagnoses stellen en/of voorschriften voorschrijven, aangezien ik geen dokter of psychologe ben. Wel kan ik indien ik een vermoeden heb van één of andere diagnose, je doorverwijzen naar iemand die je hierbij verder kan helpen. We hebben allen onze kwaliteiten en specialiteiten.

<3 In licht & liefde wil ik leven,

in licht & liefde wil ik bestaan,

in licht & liefde wil ik geven,

in licht & liefde wil ik door dit leuke en avontuurlijke leven gaan. <3

– LevensSter – Rian Mertens –

 

Wil je graag een gesprekje boeken, kan dit HIER.