LevensSter

Always be true to yourself

Innerlijke rust – Aanbod LevensSter

Aanbod LevensSter

Net zoals deze bomen, die met al hun diverse takken en bladeren onze natuur helpen en beschermen, willen ook wij jullie met veel liefde begeleiden! Door als steunende figuur achter je te staan en bij je te staan om te groeien als persoon! En dit op ALLE vlakken – lichaam, geest & ziel!

Om deze reden hebben wij dan ook een aanbod waarin ieder zijn deeltje kan vinden waar hij/zij het meeste baat bij heeft. Met als doel innerlijke rust te vinden.

Aanbod

De gebieden waarbinnen LevensSter werkt zijn: reiki, massages, coaching, henna & workshops (bv. Will I marry me). Tijdens een sessie kan het weleens gebeuren dat verschillende methoden in elkaar overvloeien om te komen tot de ondersteuning die op dat moment nodig is. Zo kan het zijn dat er de ene moment meer behoefte blijkt aan een luisterend oor en een coaching doorheen deze gedachten en gevoelens. Terwijl een volgende keer praten overbodig blijkt en er meer behoefte is aan een zachte aanraking via reiki of massage. De keuze hierin ligt steeds bij de cliënt en is steeds in overleg.

Wanneer je via bovenstaand menu op één van de verschillende methoden klikt, vind je meer informatie per methode terug.

Er wordt met een holistische visie gewerkt. Concreet wil dit zeggen dat enerzijds je een aanbod zal vinden dat ieder deel van je mens-zijn aanspreekt en de nodige aandacht geeft!


Het lichaam

Wil je jouw lichaam de nodige rust geven die het verdient, de tijd om te herstellen en het pure genot van ontspanning dan kan je kiezen uit volgende behandelingen:

 • Reiki
 • Massages
 • LevensGids: aandacht aan de gezondheid & levensstijl
 • Henna

Steeds vanuit gaande dat het lichaam ons de nodige signalen geeft en enkel maar een symptoom is van een dieperliggende probleem. Tijdens de behandelingen zal er dus in diepte gewerkt worden aan het lichaam, zodat er ruimte kan gecreëerd worden voor o.a. de geest! Ze staan namelijk allen in verbinding met elkaar en hebben elkaar nodig om gebalanceerd te kunnen bestaan.

De geest

Ben je eerder op zoek naar iets waarbij de focus in eerste instantie ligt op de geest? Het vrijmaken van je gedachten, omvormen & transformeren van je persoon?

 • Reiki
 • LevensGids (coaching)
 • Opstelling met Archétypen
 • Workshops

Je leven veranderen begint vaak in je hoofd! Het gaat om je gedachten te transformeren waardoor je automatisch andere keuzes maakt en je leven vanzelfsprekend mee in een verandering komt!

De ziel

Ben je op zoek naar iets op hoger niveau! Iets dat alles verbindt en werkt op mysterieuze wijze? Iets waarbij je niet alleen jezelf raakt maar ook het collectief raakt? Naar die pure innerlijke rust?? Dan kan je kiezen uit het volgende aanbod:

 • Reiki
 • LevensGids ALL-IN trajecten
 • Lezingen
 • Opstellingen met archétypen

Met bewustere & hogere energieën wordt een connectie gemaakt met dat diepste van jezelf, dat deel waar je ego niet meer bestaat en waarbij je jou zin van het leven kan en mag ontdekken!


Voor meer informatie kan je ook steeds contact opnemen via het contactformulier en dan mag je zo spoedig mogelijk een antwoord verwachten.

Wil je graag een behandeling online reserveren?

Boek hier online je afspraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*