LevensSter

Always be true to yourself

LevensSter – Visie & missie

LevensSter een naam met betekenis, een naam die allesomvattend is.

LevensSter


Holistische werkwijze

Be true to yourself

Het resultaat van een behandeling bij LevensSter is diepgaand: je lichaam, geest & ziel worden terug in balans gebracht doordat al deze gebieden de aandacht krijgen die ze verdienen!
Je zal hierdoor je innerlijke kracht terug vinden & stralen (als een ster) binnenin jezelf en naar je omgeving.

Zoals Ghandi al zei: “wees zelf de verandering die je wil zien in de wereld”.

Met als startpunt steeds de verbinding met jezelf te vinden en te ontwikkelen.

❤️ Dit alles in licht & liefde ❤️

Investeer in jezelf

LevensSter - prijslijst

Visie & missie

We beginnen ons meer en meer bewust te worden dat onze kleine levens deel uitmaken van een wonderbaarlijk geheel. Alles wat we doen, voelen en denken heeft gevolgen voor onszelf en onze omgeving.

Het is tijd dat we beginnen te begrijpen dat we mee verantwoordelijk zijn hoe de wereld er vandaag uitziet. Wanneer we dan om ons heen kijken, worden we zwaar op de proef gesteld. Zijn de desastreuse toestanden in de wereld omkeerbaar?

Dit is werkelijk een vraag van levensbelang.

Zo begint ieder bij zichzelf na te gaan wat echt van belang is in zijn leven.

We zijn immers allen op zoek naar harmonie, meer licht (begrip) en standvastig geluk. In het dagelijkse leven merken we op die manier dat onze materiële gerichtheid wel vele mooie momenten kan bieden, maar dat dit geen blijvend gevoel van vervulling geeft. Innerlijke schoonheid en groei bieden daarentegen wel een stabiele basis om onze levenswandel en onze bestemming te ontdekken.

Om steeds dichter bij dit innerlijke punt – het Hart, de Ziel – te komen, moet de mens zich regelmatig verwijderen van het omringende lawaai. Dit zowel letterlijk als figuurlijk.

Als je van de kleine dingen genieten kan… Zal elke dag van waarde zijn! 

Daarom biedt de LevensSter behandelingen die het lichaam en de geest weer in balans brengen en zo de rust kan laten wederkeren.

Onze maatschappij is gericht op prestatie en deelname in een economisch stelsel dat de druk steeds verder opdrijft. Wanneer je niet mee kan, word je een outsider of een profiteur genoemd. Vele gevoeligen onder ons moeten dit dag in dag uit ervaren en kunnen amper toekomen aan een blik in zichzelf om terug één te worden met wie ze werkelijk zijn.

Tijdens een massage of een Reiki behandeling word je meegenomen uit het van buitenaf komende tumult, maar ook uit het web van door elkaar lopende gedachten in je hoofd, naar het weldadige geluid van de stilte. De aanrakingen werken diep in het lichaam en stimuleren de bloedsomloop samen met de energetische stromen die nodig zijn om beter en gemakkelijker in balans te komen.

Een tweede manier om tot deze rust te komen is een gesprek. LevensSter voorziet als eerste een zeer laagdrempelige dialoog onder de vorm van een intuïtief gesprekje, waarbij je GRATIS in contact kan komen en kan ontdekken of we een match zijn (online). Ook langs mijn kant dient het gevoel goed te zitten, zo niet verkies ik je door te verwijzen naar een persoon waarbij ik vermoed dat de connectie beter zal zijn. Vervolgens biedt LevensSter langdurige trajecten (interactieve bewustzijnsgids) aan, met het doel een serieuze impact te geven op je leven. Deze trajecten zijn bedoeld voor zij die ECHT verandering willen in hun leven en een commitment willen aangaan met zichzelf en LevensSter. Voor zij die willen investeren in zichzelf omdat ze weten dat deze veranderingen noodzakelijk zijn. De trajecten zijn individueel en hebben dan ook geen vaste prijs, dit hangt volledig af van verschillende factoren.

Zo gaan we samen in een proces om dichter bij ons innerlijke zelf te komen en de werkelijke wereld van schoonheid terug te ontdekken. Zodat we als een ster kunnen stralen en onze positiviteit ook naar anderen kunnen overbrengen. Zodat niet alleen wij ‘als individu’ veranderen maar ook ons collectief mee door een groeiproces kan evolueren.

Wij bieden kwaliteitsvolle behandelingen aan. Maar om dit te ervaren, verwelkomen wij jou graag ter plaatse.

*Uiteraard kunnen de prijzen in de toekomst mogelijks wijzigen, indien dit nodig blijkt, maar dit zal dan steeds gecommuniceerd via verschillende kanalen en zullen weloverwogen zijn.

Een open geest en hart zullen het proces zeker ten goede komen!mooie-spreuken-citaten 

LevensSter

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*