Zij die de facebookpagina volgen, weten dat ik omwille van onverwachte gebeurtenissen even een stapje terug moest nemen.

Deze situatie maakt dat ik mijn aanbod & prijslijst grondig moet herzien OF de beslissing moet nemen LevensSter zoals het was achter te laten.

Uiteraard zoals te verwachten is dat laatste niet echt een optie voor me. LevensSter is mijn baby en net zoals voor je echte kinderen, zal ik dan ook vechten voor mijn passie.

LevensSter is een droom die al gedeeltelijk werkelijkheid is geworden! Nu wil ik ervoor zorgen dat deze droom kan blijven bestaan en voor 100% werkelijkheid zal worden.

Mooi is het te beseffen dat dit alles gebeurt net wanneer mijn 1ste jaar als ondernemer er bijna op zit. ­čÖé

In mei 2017 heb ik namelijk mijn ondernemingsnummer aangevraagd en ben ik beginnen te werken aan de realisatie van mijn droom. Onzeker over wat en hoe, met oog op groei en verandering.

Wel deze groei en verandering is er dan nu aangebroken.

Als ik LevensSter wil verder zetten (als alleenstaande mama), kan ik niet anders dan mijn aanbod te herzien en de prijslijst daar waar nodig aan te passen.

Ik vraag begrip voor deze uitzonderlijke situatie, maar zal jullie ook vergeven wanneer dit begrip moeilijk blijkt.

Met vertrouwen in mijzelf – de praktijk – de mensen & het universum, kijk ik vooruit en ga ervan uit dat als het zo moet zijn, dit de juiste beslissing is.

Ikzelf geloof niet in falen, alleen wanneer je iets niet probeert.

 

Wil je dus nu nog profiteren van de prijzen hoe ze nu zijn?? Je kan nog tot eind april 2018 een behandeling boeken, vanaf mei 2018 zal de nieuwe prijslijst en het nieuwe aanbod online verschijnen.

 

In licht & liefde <3

LevensSter

Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*