LevensSter

Always be true to yourself

Ontspannende massages

Zoals u al kon lezen op volgende pagina “massages”, zijn er verschillende soorten massages met elk hun eigen unieke werking.                  Ontspannende massages, hebben dan ook voornamelijk het doel om het lichaam te helpen ontspannen.

Niet zo’n gek idee, aangezien we allen in een zeer stressvolle samenleving leven en ontspanning van tijd tot tijd niet overbodig is.


Hieronder kan je de verschillende soorten ontspannende massages terugvinden die LevensSter met veel liefde aanbiedt:

Ontspannende rug-, nek-,  en schoudermassage (30 min.)

Laat het geen verrassing zijn dat de meerderheid van de mensen wel eens last heeft van rug-, nek- en/of schouderpijnen.

Zoals eerder al vermeld leven we in een stressvolle maatschappij en laat het nu zo zijn dat deze stress zich meestal zal vastklampen op onze nek- en schouders.

Om zeer snel al wat resultaat te behalen, is het dan ook aan te raden om op regelmatige basis eens een ontspannende massage in te plannen.

Metafoor van de dag:

Wanneer er een klein krasje staat op het raam van onze auto, hoe snel zijn we in de garage om het te laten herstellen? Wanneer de batterij van onze gsm niet meer zo lang meegaat, hoe snel zijn we in de winkel om deze of te laten herstellen of een nieuwe aan te schaffen?

Onze materie krijgt ontzettend goede zorg als je dat zo bekijkt, waarom wachten we toch zo lang om ook eens te zorgen voor onszelf.

Vaak lopen we ons ver voorbij en dienen we eerst serieus te botsen, eer we stappen ondernemen tot ontspanning of hulp.

Mijn advies is om preventief al aan de slag te gaan en dit zowel op fysiek – mentaal als spiritueel gebied.

Door o.a. yoga – massage – sport – gezonde voeding – meditatie – mindfull leven – sociaal leven – etc. kan je je leven een gezonde boost geven en preventief ervoor zorgen dat je je eigen grenzen niet voorbij zal lopen.

Mooiste compliment van een klant:

Een klant was vorig jaar rond oktober voor de eerste maal langs gekomen voor deze massage, ze vermelde me dat ze al jaren last had van een oude whiplash en dat kiné enzo nooit echt veel betering brachten. Na de massage was ze zeer tevreden en heeft ze ook haar man mijn richting op gestuurd, die op zijn beurt voor een reiki sessie had gekozen. Na een paar behandelingen bij de man, was het plots radio stilte en zag ik geen van beiden maanden lang. Als startende ondernemer, begin je dan wat aan jezelf te twijfelen. 

Maanden later kwam plots de man terug voor een reiki sessie, deze verliep weer heel vlotjes en toen hij naar huis ging vroeg ik nog of hij de groetjes wilde doen aan zijn vrouw. Hierna volgde volgend antwoord: zijn vrouw deed zeker de groetjes terug, want sinds ze die ene keer hier geweest was had ze geen last meer gehad van haar whiplash! 

Moraal voor mij: het mooiste compliment dat ik kan krijgen is dat ze me niet meer nodig hebben!! <3


Ontspannende gezichtsmassage (15 min.)

Hierbij geldt al hetgeen ik hierboven vermeld heb uiteraard ook weer.

Het verschil in deze massage ligt hierin dat de focus naar het hoofd gebracht wordt.

Gedachten laten zijn voor wat ze zijn… spanningen loslaten daar waar nodig… je hoofd letterlijk leeg maken, dat is het doel van deze massage.


Voetreflexmassage (45 min.)

Voor meer info betreffende deze massage, verwijs ik graag naar de volgende pagina: http://levensster.com/voetreflex-massage


Arrangement massage “zen” (90 min.)

Zoals al te lezen was op de pagina “massages”, werk ik op een holistische & intuïtieve manier.

Wat kan je nu concreet bij dit arrangement verwachten??

  1. Bij aankomst krijg je een ontspannend voetbadje
  2. Je mag jezelf uitkleden tot op het ondergoed
  3. De startpositie zal steeds een “full” body massage omvatten, met te beginnen dat je plaats neemt op je rug.
  4. Tijdens de massage en het gesprekje voordien (voetbadje), voel ik aan hoe de massage verder zal evolueren. Zo kan het zijn dat ik op het ene moment er de hot-stones bij haal en de andere moment wat reiki toepas. Ook kan het zijn, dat je de ene moment zowel de voor- als achterkant gemasseerd krijgt en de andere moment het bij de voor- of achterkant blijft.
  5. De massage zelf zal een 75 tal min. duren
  6. Wanneer de massage gedaan is, mag je rustig terug op je positieve komen en heel langzaam gaan rechtzitten.
  7. Je krijgt onmiddellijk van me een glaasje met water. Dit is zeer belangrijk om de afvalstoffen, die zijn vrijgekomen, goed af te voeren. Doorheen de rest van de dag (en bij voorkeur ook de volgende dag) is het dus aan te raden om veel water te drinken.
  8. Er is steeds de ruimte om nog wat na te praten over wat er ook naar boven komt.
  9. Indien gewenst kan men ter afsluiting steeds een kaartje trekken voor inspiratie.

Boek nu uw ontspannende massages bij LevensSter

<3 In licht & liefde <3