LevensSter

Always be true to yourself

Reiki Initiaties

Reiki initiaties

“Deze kracht (Reiki) is ondoorgrondelijk en onmeetbaar en zijnde een universele levenskracht, is die voor de mensheid niet te bevatten. En toch ontvangen alle levende wezens er iedere dag de zegeningen van, of ze nou wakker zijn of slapen.”    Hawayo Takata

Eerste graad: wat kan je verwachten

Een reiki eerstegraadsinwijding volgens de Usui Shiki Ryoho traditie, is steeds verdeeld over 2 dagen. Je leert meer over:
– de geschiedenis van de reiki
– de basisprincipes
– de basishandposities voor de zelfbehandeling
– de behandeling aan anderen

– op een verantwoordelijke manier omgaan met energieën

– jezelf leren beschermen

– leren vertrouwen op intuïtie

Praktijk:
– Je ontvangt de inwijdingen
– Je wisselt uit met anderen en oefent ook op jezelf.

Na het volgen van je eerste graad kan je zowel jezelf als anderen reiki geven en begin je te leren hoe reiki in je eigen leven op regelmatige basis toe te passen.
Er wordt verwacht dat je 21 dagen gaat integreren en dat we nadien nogmaals samen komen, dit om enerzijds wat na te bespreken en anderzijds om nog eens te oefenen.

Investering:

Jouw bijdrage voor deelname bedraagt 150 EUR.

De eerstvolgende eerstegraads-inwijding gaat waarschijnlijk door op zaterdag 10 en zondag 11 augustus 2019 OF zaterdag 8 en zondag 9 september. Plaats en datum nog te bepalen. Geef zeker je interesse door.

Wil je graag deelnemen maar kan je niet de eerstvolgende datum, of staat er nog geen datum gepland? Neem even contact op, dan plannen we samen iets in.

1x per kwartaal, zal ik extra oefenmomenten voorzien indien hier interesse voor is. Hoe en de investering zal ik nog bepalen.

Riri Starseed is reiki master binnen de Usui Shiki Ryoho traditie.

Mijn eigen ervaring na mijn eerste reiki inwijding:

‘Op mijn 16 jaar ben ik voor het eerst in contact gekomen met reiki en merkte dat dit me onmiddellijk aansprak. Sindsdien ben ik op regelmatige momenten de reiki gaan opzoeken, omdat dit lang de enige methode was die me het meeste verlichting gaf voor de lichamelijke pijnen die ik moest ervaren.

Met het ouder worden, begon een inwijding me steeds meer te lokken, echter heeft het wel even geduurd eer ik effectief die stap durfde te wagen (onderbewuste angsten hielden me toch wat tegen, uit schrik van het onbekende).

Blij dat ik ben dat ik in april 2016 eindelijk de stap genomen heb om ervoor te gaan.

Het is namelijk zo dat niet veel later na mijn eerste inwijding, LevensSter geboren werd.

Nu begrijp ik nog beter de kracht dat achter deze mooie energie schuilt. Als hoofddoel dient het je te ondersteunen, een duwtje in de juiste richting te geven of het pad vrij te maken.

Mijn dankbaarheid valt niet simpelweg in woorden uit te drukken! En probeer ik daarom te delen via iedere klant die mijn pad kruist!’

Enkele reviews:

Review van Kris:

Reiki initiatie graad 1 bij levensster was voor mij de juiste keuze. 
Het waren dan ook zeer intense,bewustwordings, ervaringsrijke dagen. 
Met Riri als betrouwbare en spirituele gids. 
Bij zoveel openheid en vertrouwen van jullie voel ik alleen maar heel veel dankbaarheid.
Ik zie, ik hoor, ik voel, ik adem Reiki. Reiki en ik, Reiki = ik.
Namastè 🙏 “

Review van Jolien:

Bij levenster heb ik een 2 daagse reiki initiatie workshop gevolgd. Ik ben heel erg dankbaar dat ik de keuze heb gemaakt om deze te volgen. Al lange tijd had ik er interesse voor om het zelf te leren. Tot plots levenster dit aanbood en ben ik er meteen op in gegaan.
Ik heb enorm veel bijgeleerd en ik ben benieuwd naar alle nieuwe veranderingen die in gang gezet zijn. 
Een energie volle vrouw vol passie en ideale reiki gids!
Heel erg bedankt!!🙏 “

<3 In licht & liefde <3

Riri Starseed