LevensSter

Always be true to yourself

SPREKER / influencer

Lezingen

Met veel liefde kom ik allerhande lezingen geven.

Voor volgende onderwerpen kan je me inschakelen als spreker:

  1. Zelfliefde – introduction Will I marry me concept
  2. Out the box thinking – hoe overal het positieve uithalen?
  3. Een holistische levensstijl – wat houdt dit in & hoe pas je het toe?
  4. Het hoger bewustzijn – Christ Consciousness
  5. Taboo conversaties
  6. … vraag maar, wie weet heb je wel een onderwerp waarover ik ook veel te zeggen heb 🙂

Ben je op zoek naar een spreker voor je evenement? En wil je een keer wat anders? Neem dan zeker contact met me op!

Jouw voordeel NU: aangezien ik nog niet super veel lezingen heb gegeven, ben ik best goedkoop! :p

Opstellingswerk

Tijdens mijn individuele sessies, groepstrajecten en opleidingen werk ik zonder twijfel ook met deze geweldig krachtige methodiek.

Een handige methodiek die het onbewuste bewust maakt door middel van het zichtbaar maken van je archétypes.

Wil je graag een evenement organiseren of zoek je gewoon eens naar iets anders binnen je praktijk? Denk er dan eens aan om een opstelling te laten doen.

Bij interesse stuur je me gewoon een mail naar info@levensster.com.

Co-creating / Samenwerken

Heb je een vraag te stellen of een inspirerend verhaal te vertellen, dan hoor ik het graag.

Zit je boordevol ideeën maar zoek je een partner in crime voor de uitwerking ervan? Aarzel dan niet me te contacteren!

Ook kan je me contacteren in verband met influencer opdrachten, als micro-influencer heb ik nog geen giga bereik maar mijn volgers zijn het ook zeker waard.

Workshops op maat

In mijn workshops leer je het belang van een holistische levensstijl, wat het concreet betekent en hoe je het implementeert in je eigen leven.

Riri Mertens spreker

Het is ontzettend belangrijk dat de deelnemers nadien effectief aan de slag kunnen en concrete duidelijke stappen kunnen zetten in hun leven.

De “Will I marry me?” workshop richt zich vooral op het blootleggen van oude gedachtepatronen en angsten, met als doel voluit JA te zeggen tegen zichzelf en het leven! Dit wordt op een ceremoniële manier gedaan zoals je in een echt huwelijk ook zou doen, via een gelofte aan jezelf in de spiegel!

Door dergelijke gelofte af te leggen in de spiegel in het bijzijn van getuigen, geeft dit een extra dimensie en kracht aan de woorden die je uitspreekt. Het is veel diepgaander dan wanneer je bijvoorbeeld een paar goede voornemens bedenkt voor het nieuwe jaar in te zetten. 

De eerstvolgende staat gepland in het weekend van 18 – 19 mei en zal in samenwerking met Annelies De Meyer van Admire worden georganiseerd.

Wil je met me samenwerken? Verkoop/vertegenwoordig je een holistisch – spiritueel – ecologisch OF duurzaam merk / product OF dienst waar ik me in kan vinden?  Stuur me dan een mail.

Enkele reviews

Workshop Will I marry me?

“Ik nam zaterdag 02/02/2019 deel aan de “Will I marry me” workshop. Ik ben er naartoe gegaan met het idee, ik sta voor alles open, ik laat het op me afkomen, maar stiekem (of niet zo stiekem) had ik toch wat schrik dat het “te zweverig” zou zijn voor mij. Ik ben iemand dat nog al met haar 2 voeten op de grond blijft staan, en durf snel de stempel zweverig op iets te kleven.

Ik moet zeggen dat die schrik onterecht was en dat die ook heel snel over was. Ik bracht de dag door met gelijkgezinden, met een sterk gevoel van oprechtheid en appreciatie. Met vanaf minuut 1 het gevoel “hier kan ik mezelf wel zijn”.

Met een warm gevoel ging ik naar huis, en het effect heb ik nog enkele dagen kunnen voelen. Ik voel me sterker, geïnspireerd, en ik heb kunnen loslaten waardoor ik dichter bij mezelf ben geraakt. Bedankt Riri, voor de fijne ervaring! Freyja”

Een interview met één van de deelnemers van de workshop “Will I marry me?”

In de holistische praktijk LevensSter in Rijkevorsel laat coach, Rian, je trouwen met jezelf. Tijdens de workshop ‘Will I marry me?’ leer je op een heel ‘veilige’ manier zowel je positieve als negatieve aspecten van jezelf appreciëren en neem je een gelofte af aan jezelf. Je leert jezelf accepteren, kan de kleinere tegenslagen veel makkelijker plaatsen en relativeren en je kan dus focussen op wat echt belangrijk is in je leven.

Ben je benieuwd naar de rest van het interview?? Klik dan HIER voor het volledige artikel!

Reiki behandeling

“Gisteren voor de eerste keer Reiki ervaren. Het werkt echt! Ik voelde de energie en warmte zo in mijn lichaam binnenstromen. Het laat me emoties verwerken en volledig tot rust komen. Hele mooie, gezellige ingerichte praktijk waarvan bij het binnenkomen je al direct helemaal ontspannen bent. Heel professioneel ook, je word behandeld door iemand die hart en ziel erin steekt. Aanrader voor iedereen! Natanja”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*