Investeren in jezelf

Ook al heb ik dit altijd ergens geweten, het is me pas de laatste jaren echt duidelijk geworden, hoe belangrijk het is om te willen investeren in jezelf!

Investeren in jezelf kan op verschillende manieren: verzorging, me-time momenten, opleidingen, coaching, gezonde voeding, beweging, amusement, etc.

Het is van uiterst belang dat je zo veel mogelijk van bovengenoemde dingen doet, omdat dit DE weg is naar ONVOORWAARDELIJKE ZELFLIEFDE!

Ik heb namelijk via de harde weg moeten ontdekken, dat wanneer je jezelf wegcijfert voor de ander, je in feite niet echt voor de ander er kan zijn! Integendeel je bent er voor de ander op een negatieve manier.

Wil je er dus echt voor de ander zijn, zal je in eerste instantie er voor jezelf moeten zijn! Dan pas kan je met de juiste energie & in de juiste staat van zijn, volledig in je kracht er oprecht 100% voor de ander zijn!

Commitment

Stel jezelf eens volgende vragen:

  • Hoeveel ben JIJ waard?
  • Hoe groot is jouw commitment naar jezelf?
  • Hoe groot is jouw commitment naar de ander?
  • Hoe groot is jouw commitment naar je persoonlijke groei en zielsmissie?
  • Hoe groot is jouw verlangen naar verandering?
  • Wat is dit alles waard? Wat ben jij bereid in te zetten?

Met de STAR TREATMENTS wordt je uitgedaagd om diep in jezelf te graven naar een oprecht antwoord op bovengenoemde vragen! Je wordt uitgedaagd een commitment met jezelf aan te gaan, door inzet (en omdat de wereld momenteel nog op deze manier werkt) & financiering.

STAR TREATMENTS

Voor welke behandelingen / sessies kan je bij me terecht?

<3 In licht & liefde <3

LevensSter
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*