LevensSter

Always be true to yourself

VIP the road for entrepreneurs

VIP coaching

Gedreven door mijn eigen pad dat ik heb afgelegd om mijn dromen waar te maken, heb ik besloten om ook een apart aanbod te voorzien voor de echte entrepreneurs onder jullie. Dit traject heb ik zeer bewust de volgende naam gegeven: VIP the road for entrepreneurs! Het is een VIP coaching traject die je helpt jou bedrijf op gang te zetten!

The distance between your DREAMS and your REALITY is called ACTION


I am an entrepreneur

Sommige mensen zijn geboren om geen genoegen te nemen met minder! Er zit bij hen een drang & energie om meer te halen uit het leven dan op het eerste zicht mogelijk lijkt! Deze mensen worden ook wel eens entrepreneurs genoemd! Herken je jezelf in het voorgaande, BEN jij dus ook een entrepreneur!

Er zullen lezers zijn waarbij dit als vanzelfsprekend binnenkomt, maar ook andere waarbij dit als een nieuw inzicht binnenkomt! Zelf behoorde ik tot die laatste categorie.

Ik was namelijk niet het meisje dat een waffel- of limonade verkoop organiseerde OF allerlei manieren uit dokterde om extra centen bijeen te krijgen. Ook was ik zo geconditioneerd dat ik de mindset van de typische Vlaming had, waarbij je hard moet werken voor weinig geld onder een baas! 😮

Dat ik mezelf nu een ondernemer noem, was dus niet iets wat ik ooit had verwacht van mezelf!

Echter heeft het er toch ALTIJD al ingezeten.

Ik was namelijk wel dat meisje dat niet zomaar een nee aanvaarde. Ook had ik een sterke wil en als ik dus iets voor ogen had, hield weinig of niets me tegen! Sociale contacten leggen zijn voor mij eigenlijk nooit echt een probleem geweest en nieuwe vrienden maken dus ook niet (het jonge netwerken). Tot slot heeft er steeds een vuur in me gezeten om het beste uit het leven te halen! Uit elke negatieve situatie kan je namelijk wel iets positiefs halen, wat ervoor zorgt dat ik ook niet bang ben van risico’s te nemen!

Wederom gaat het erover hoe je de dingen interpreteert en een ander gezichtsveld soms wonderen kan doen!

Want ja, nu BEN ik een entrepreneur en doe dit met zo veel passie en liefde, dat ik ook anderen wil helpen!!


For people who are not afraid to go for their dreams! 

Heb je het ondernemersbloed in je en kriebelt het om te starten maar heb je geen idee waar en hoe te beginnen?? Dan ben je dus op de goede plek!

Aangezien ik ALLES zelf heb moeten opstarten en zoeken, zonder een coach achter me, weet ik door eigen ervaring waar de valkuilen liggen en hoe je en succesvolle zaak kan opstarten!

Graag gun ik jou de rust dat je niet ook nog eens door die trial & error fase heen moet! In plaats daarvan kan je door met mij in zee te gaan, direct aan de slag en veel snellere resultaten bereiken!

Neem contact met me op voor meer info of boek eens een informatief gesprekje, waarbij ik mijn werkwijze kom uitleggen en we kunnen kijken of we samen een potentiële match vormen!

If I can do it, anyone can!

LevensSter