LevensSter

Always be true to yourself

Will I marry me? Community

Groepstraject Bewust-ZEN

Wie is Riri

Een quote van één van de deelnemers van de Will I marry me? workshop dat doorging op 2 februari 2019:

” Vanaf de 1ste minuut had ik het gevoel dat ik mijzelf kon zijn!” – Freya –

Online community? What?

De besloten Facebookgroep “Will I marry me? – community” is een online community waarin ik je intensief zal coachen op wekelijkse basis, zodat ook jij leert hoe je vanuit een volledig bewustzijn de kracht van pure LIEFDE kan ervaren in jezelf en je leven!

Ik stem me volledig af op de noden van de groep voor die week en zal dan afhankelijk van wat zich aandient OF een videotraining OF een podcasttraining OF een opdracht in de groep plaatsen.

Een andere manier dat ook zal toegepast worden, is via een live Q&A sessie.

Check hieronder of je een match bent?

Het “WILL I MARRY ME? community” traject is een heerlijk coachingstraject van 3 maanden. Samen met gelijkgestemden ga je 3 maanden lang op een queeste om jezelf te vinden & terug bewust te worden van jouw ZIJN! Je leert hoe je niet langer in overlevingsmodus moet functioneren EN hoe je effectief voluit kan genieten van je leven! Dit op ALLE aspecten van je leven, doordat alles met elkaar verbonden is & mijn holistische aanpak hierin doorgetrokken wordt naar elk deel van jezelf! Je leert volledig ZEN te staan in het leven!

If you don’t have the courage to fly,

it’s clear why you’ve lost your wings! – Riri Starseed-

Het traject ziet er als volgt uit…

Nadat je volmondig JA hebt gezegd tegen jezelf & dit traject, tijdens een GRATIS bewust-ZEN call via zoom, zal je worden toegelaten tot de online community op Facebook.

START

De start van dit traject staat gepland op 7 oktober 2019. De eerste week dient om het online gegeven al wat af te tasten, de mensen de tijd te geven in te stromen, eerste video’s etc. te bekijken en jezelf al eens voor te stellen…

Op 11 oktober 2019 gaan we krachtig van start en zullen we een LIVE sessie houden. Op deze manier leren we elkaar ook effectief offline kennen, waardoor de mogelijke ‘online afstand’ verkleint wordt! Daarnaast zal ik tijdens deze halve dag heel wat uitleg gegeven, zal er een werkboek gegeven worden voor thuis en nog veel meer! (Kan je er niet LIVE bij aanwezig zijn, is dit geen probleem dan stuur ik het werkboek door via mail. Voor de beste resultaten is het wel aan te raden!).

De weken die erop volgen zullen er als volgt uit zien:

MAANDAG

 • OF ik post een nieuwe online training (video – podcast – opdracht) over een onderwerp dat op dat moment nodig is om jou te laten groeien .
 • OF er zal een Live Q&A plaatsvinden om 10u. Op dit moment kan je me alles vragen wat je maar wil. (Mocht je hier zelf niet live bij aanwezig kunnen zijn, is dit geen probleem. Je kan je vraag vooraf alvast stellen en dan zal ik deze evengoed uitgebreid beantwoorden tijdens de sessie. Je kan hem namelijk later nog steeds terug bekijken).
 • Iedere zondag worden er weekdoelen gesteld, voor de week dat komt.

IEDERE DINSDAG – DONDERDAG OF VRIJDAG

 • Iedere dinsdag – donderdag of vrijdag nodig ik 1 tot 3 personen van de groep uit bij me in de praktijk voor een healing sessie = combo reiki & bewust-ZEN gesprek. Deze sessies duren tussen de 60 & 120 minuten, hangt van verschillende factoren af. (Deze kunnen overdag of ‘s avonds ingepland worden). Je hebt recht op 3 persoonlijke sessie met mij.
 • Iedere vrijdag worden successen gevierd!

MID-LIVE = FUN-LIFE

Op 13 december komen we nog eens samen, dit keer om je troon terug op te eisen binnen je koninkrijk! Zodat het feest echt kan beginnen!

EINDE

We sluiten het 3 maanden traject af met wederom een workshop, dit keer 1 van een hele dag op 4 januari 2020! Tijdens deze dag krijg je de kans om een persoonlijke henna tattoo van me te ontvangen, als symbolische afsluiter van het traject! Plus zo zetten we ineens ook het nieuwe jaar in met een zeer positieve & transformerende knaller!

Uiteraard bestaat er steeds de mogelijkheid om langer deel uit te maken van de groep, indien gewenst! Just ask away! 😉

Er zijn maar een aantal momenten waarop je jezelf vrij zou moeten houden, dit zijn de workshop dagen en minimum 1 live sessie in de praktijk. Bij voorkeur ben je ook aanwezig tijdens de live Q&A maar dit is niet noodzakelijk.

De kans is groot dat er in november of december nog een LIVE sessie zal worden georganiseerd. Zo kunnen we nog sneller resultaat behalen.

BONUSSEN

 1. Wanneer je jezelf inschrijft voor deze cursus krijg je GRATIS toegang tot de “Will I marry me? mastery” indien je vóór 1 oktober inschrijft! Na die datum krijg je 50% korting!
 2. Indien je jezelf inschrijft voor deze cursus krijg je bij de start 3 krachtige meditaties als BONUS erbij!
 3. Last but not least, krijg je ook nog 50% korting op een opstelling t.w.v. €75!!

Voor wie is deze groep geschikt?

Laat me even heel duidelijk zijn! Voor mij persoonlijk staat de algemene energie van de groep centraal! Net om deze reden zal ik dus niet zomaar iedereen toelaten tot de groep! Het moet namelijk langs beide kanten passen! Alsook gaat het om een kleine groep, zodat iedereen voldoende van mijn aandacht kan genieten! 😉

Heb je dus interesse om erbij te horen? Meld je dan snel aan via onderstaande knop of stuur een mailtje naar info@levensster.com en dan plannen we zo spoedig mogelijk een GRATIS bewust-ZEN call in via zoom of skype!

Het Bewust-ZEN traject is perfect voor je, als:

 • Je beseft dat doordat we dit met een groep doen, dit ontzettend krachtig is en je zo veel sneller bepaalde doelen kan bereiken, omdat je een community achter je hebt staan dat je steunt!
 • Je graag meer in contact zou willen komen met likeminded people.
 • Je merkt dat er iets in je leven moet veranderen (wat maakt niet uit) en je er klaar voor bent dit te realiseren.
 • Je tools wilt krijgen om zelf als regisseur van je leven aan de slag te gaan & niet langer langs de zijlijn te observeren.
 • Je benieuwd bent hoe de wet van aantrekking juist werkt?
 • Je jezelf kan vinden in een holistische levensvisie?
 • Je ‘per toeval’ op mijn website terecht bent gekomen!
 • Je jezelf ACTIEF wil inzetten in de groep!
 • Je wil groeien als mens! Op alle vlakken!
 • Je meer dan 100% JA wil kunnen zeggen tegen jezelf & je leven!
 • Je niet langer de macht wil geven aan je angsten & excuses!
 • Je coachbaar bent!
 • Je het leuk vindt om de kracht van positief denken in je leven te infiltreren en hierdoor veel te vieren!
 • Je beseft dat je vooral moet genieten van het proces / de weg! De uitkomst is pas geweten als we daar zijn!
 • Je beseft dat het leven veranderlijk is & dus ook ik zelf!
 • Je graag begeleid wordt in op je pad naar bewustzijnsverruiming!
 • Je ook graag volledig wakker in de wereld deelneemt!
 • En als je er klaar voor bent om je oude verhaal te gaan herschrijven tot een prachtig nieuw verhaal!

Een perfecte match is iemand die op zo goed als alle punten hierboven genoemd, een “GEEN TWIJFEL – IK GA HIERVOOR” kan zeggen!

Life can change in one moment! You only need one second to make a decision!!

Investeer in jezelf – pilot prijzen

3 maanden lang wordt je super intensief door mijzelf (en je mede coachies) gegidst voor maar €555

of 3 termijnen van €195

of 6 termijnen van €108

of 9 termijnen van €82

of 12 termijnen van €72

Meld je hieronder aan via de link direct aan, zodat je zo snel mogelijk deel kan uitmaken van de groep! (Zodra je bent aangemeld, kan ik je onmiddellijk toevoegen aan de groep).

AANBIEDING krijg 50% korting op dit traject als je besluit dat je ook voor de STARWORKER opleiding wil gaan, en je dus de combinatie aan wil gaan. = deep diving! Stuur me een mailtje als dit je wel wat lijkt!

Aarzel niet en vraag VANDAAG nog je GRATIS bewust-ZEN call aan via onderstaande link!

I see you on the other side! 😉

<3 In licht & liefde <3

Riri Starseed

LevensSter