LevensSter

Always be true to yourself

Will I marry me? Mastery

will I marry me?

Waarom een online training?

Wat een online training of mastery zo leuk maakt, is dat ALLES leert over een onderwerp van jou keuze in je eigen tijd & ruimte. Je hoeft met niemand rekening te houden, je kan het zelfs volledig voor jezelf houden, je hoeft nergens naar toe te reizen en het materiaal is overal toegankelijk… perfect gewoon!

Zelf hou ik ontzettend veel van deze optie, omdat ik gedreven ben in persoonlijke ontwikkeling! Dankzij online trainingen kan ik naast de live trainingen / opleidingen die ik volg, me extra inspireren tot nog meer groei op ALLE gebieden!

Online trainingen maken het mogelijk om op een zeer toegankelijke en met dus een lagere drempel, toch over bepaalde onderwerpen meer te weten te komen.

Op dit moment ben ik dan ook de online “Will I marry me? Mastery” training aan het creëren, die per oktober online zal komen.

Deze zal eerst in het Nederlands worden aangeboden en nadien ook in het Engels, zodat iedereen gelijke kansen krijgt om het begrip van “onvoorwaardelijke zelfliefde” volledig te kunnen vatten!


Pré-launch – Will I marry me? MASTERY

Kan je niet wachten tot hij online komt en voel je dat dit wel eens iets voor jou zou kunnen zijn?? Schrijf je hieronder dan alvast in voor de wachtlijst, zodat je onmiddellijk geïnformeerd wordt als er meer info beschikbaar is & de inschrijvingen van start gaan!

Een andere optie is dat je dit uitermate uitgebreide programma zonder aarzelen al aankoopt voor een PRE-LAUNCH prijsje!!!

Voor maar €44, krijg jij VOOR alle anderen al toegang tot het beschikbare materiaal! Je hoeft dus niet te wachten tot het volledig programma klaar is!

Heb jij een hands-on mentaliteit?? Doe jij samen met mij mee in het “start before you are ready” prinicpe?? Ben je er echt klaar mee en dus klaar om gewoon die sprong te wagen?? Aarzel dan niet en meldt je nu alvast aan voor het programma, dankzij de PRE-LAUNCH optie!

Only YOU are the one standing in your way!
Don’t let excuses stand in the way of your happiness and peace!

Wat kan je verwachten?

Het omvat een 30 dagen programma, die je helpt naar het JA-WOORD tegen jezelf! Die je helpt jezelf te herinneren wie je werkelijk bent & bewust maakt van hoe je jou leven volledig zelf kan creëren!

Tijdens deze 30 dagen ontvang je iedere dag een opdracht & video, die je stapsgewijs brengen tot het JA-WOORD aan jezelf!

Dit in combinatie met een daadkrachtig werkboek, waarin je alle opdrachten kan noteren & je proces kan opvolgen!

Maakt het een zeer krachtig online programma op de weg naar die onvoorwaardelijke zelfliefde!

Daarnaast ontvang je nog een aantal BONUS meditaties etc. die je nog verder kunnen ondersteunen tijdens dit proces!


Wil je op de hoogte gehouden worden van deze interactieve online training?

Registreer je dan nu via onderstaande knop, vul het formulier in en ontvang als eerste een mail van zodra er meer info beschikbaar is én als je jezelf kan aanmelden!

Wil je toch liever LIVE gegidst worden door mij? Blader dan even door mijn aanbod, ik heb allerlei manieren waarin ik jou kan gidsen naar dat leven dat je verdient! Ik doe dit o.a. via STAR TREATMENTS, EVENTS & TRAININGEN.

Veel plezier met jouw persoonlijke reis!!

<3 In licht & liefde <3

Reiki review